Als je bezig bent om je motorrijbewijs te halen, dan mag het theorie examen niet ontbreken. Voor het behalen van je motorrijbewijs geldt moet je theorie examen en een praktijkexamen doen. Het theorie examen kun je zelf eenvoudig aanvragen en inplannen via theoriegereserveerd.nl. Hierdoor hoef je niet afhankelijk te zijn van een rijschool.

Gemakkelijk theorie aanvragen, aan de studie en slagen

Op Theorie Gereserveerd kun je snel en eenvoudig een theorie examen inplannen voor de motor bij een van de Nederlandse CBR-kantoren. Het enige dat je hoeft te doen is een plek uit te kiezen waar je op wilt gaan. Via de website regel je de rest. Daarvoor hoef je je DigiD niet uit je hoofd te weten, je laat alleen je geboortedatum en BSN achter. Theorie Gereserveerd heeft ook examendata voor motorrijscholen.

Hoe je gemakkelijk je motor theorie aanvraagt

Selecteer een woonplaats waar je examen voor je je motor theorie wilt gaan afleggen. Vul op de website je gegevens in en betaal met Ideal, gemakkelijk en veilig. Kort hierna ontvang je e-mail ter bevestiging. Vervolgens wordt je uiterlijk één uur later gebeld voor het inplannen van een examen.

Materialen ter ondersteuning van je examen

Op de website Theoriegereserveerd.nl vind je ook het benodigde les- en oefenmateriaal voor je aangevraagde motor theorie examen, zoals boeken en CD’s, maar ook online lesmodules en heel veel oefenexamens. Je kunt dus bij Theorie Gereserveerd terecht voor een goede voorbereiding én het theorie examen van je motor!