Vanaf de leeftijd van 15,5 jaar mag je op voor je brommer theorie examen, zodat je als je 16 bent, meteen kunt beginnen met het nemen van rijles. Het is namelijk verplicht om een rijbewijs te hebben voor het rijden op een brommer of scooter. Dit is het bromfietsrijbewijs of AM rijbewijs. Het theorie examen kun je helemaal zelf inregelen via theoriegereserveerd.nl.

Aanvragen, studeren en examen behalen

Via Theorie Gereserveerd kun je erg gemakkelijk een theorie examen voor de brommer inplannen bij een CBR-kantoren ergens in Nederland. Je kunt een plek kiezen dichtbij je woonplaats. Je hoeft voor het aanvragen van brommer theorie geen DigiD bij de hand te hebben, maar wel je geboortedatum en burgerservicenummer.

Brommer theorie eenvoudig aanvragen

Het aanvragen van een plek in de examenzaal werkt gemakkelijk. Bepaal een plaats waar je je brommer theorie examen wilt afleggen. Daarna kun je je gegevens achterlaten op de website en betaal veilig via Ideal. Hierrna ontvang je een bevestigingsmail en wordt je binnen 1 uur gebeld om een examen in te plannen.

Hulpmiddelen

Tot slot kun je bij Theoriegereserveerd.nl terecht voor online lesmodules, boeken, CD’s en oefenmateriaal. Via één website kun je dus alles regelen omtrent je brommer theorie examen. Nu kun je je helemaal voorbereiden op het brommer theorie examen dat je hebt aangevraagd. Op naar je Bromfietsrijbewijs!