Ben je van plan om een rijbewijs te halen, dan hoort een theorie examen er ook bij. Via Theorie Gereserveerd reserveer je een theorie examen voor de auto, motor, brommer of taxi gemakkelijk online bij één van de CBR-kantoren in Nederland.

Gemakkelijk aanvragen en voor je theorie examen slagen

Op de website van Theorie Gereserveerd heb je binnen enkele minuten een theorie examen voor de auto, bromfiets, motor of zelfs taxi ingepland met slechts je geboortedatum en burgerservicenummer. Op deze manier hoef je geen tijd te verliezen omdat je nog niet op kunt voor een theorie examen. Je kunt gemakkelijk vooruit plannen. Je kiest een plaats en een datum waarop je je examen wilt afleggen en reserveert via de website op eigen gelegenheid een plaats, zonder tussenkomst van een rijschool.

Hoe kun je een theorie aanvragen?

Kies een plaats waar je het theorie examen wilt doen. Je gegevens vul je in op de website. Betaal snel en veilig met Ideal. Ontvang een bevestigingsmail. Tot slot wordt je binnen 1 uur door Theorie Gereserveerd gebeld om een afspraak in te plannen bij het CBR.

Hulpmiddelen: oefen- en lesmateriaal

Ook kun je op Theoriegereserveerd.nl al materiaal om te studeren en te oefenen aankopen. Dus één plek voor de benodigheden voor het theorie examen voor je bromfiets, auto, motor of taxi. Om je helemaal goed voor te bereiden en je slagingskans te verhogen, koop je boeken, CD’s en online lesmodules en oefenexamens bij Theorie Gereserveerd.