Je wilt taxi chauffeur worden. Dat mag in nederland niet zomaar. Daarvoor zul je een theorie examen en een praktijkexamen moeten afleggen bij het CBR. Er zijn speciale rijscholen die je helpen met dit laatste. Het theorie examen echter, kun je zelf regelen. Je plant het in via theoriegereserveerd.nl.

Eenvoudig inplannen, studeren en slagen

Via Theorie Gereserveerd kun je eenvoudig en efficient een theorie examen voor de taxi inplannen bij alle CBR-kantoren in Nederland. Je kiest het CBR waar je op wilt gaan en reserveert daar jouw plek in de examenzaal. Hiervoor hoef je geen digi-D bij de hand te hebben. Je geboortedatum en burgerservicenummer (BSN) zijn voldoende om je taxi theorie aan te vragen. Ook heeft Theorie Gereserveerd examendata voor rijscholen en theorie opleiders.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Kies een plaats waar je je taxi theorie wilt af laten nemen. Vul je gegevens in op de website. Daarna kun je gemakkelijk en veilig betalen met Ideal. Daarna ontvang je een bevestigingsmail. Binnen 1 uur wordt je gebeld voor het inplannen van een afspraak voor het examen.

Hulpmiddelen

Ook kun je bij Theoriegereserveerd.nl alle benodigde boeken kopen. Wel zo handig! Via één website alles geregeld. Niet alleen kun je ‘ouderwetse’ boeken en CD’s kopen via de website, ook is er van allerhande oefenmateriaal en online lesmateriaal te vinden. Op deze manier kun je je helemaal voorbereiden op het taxi theorie examen dat je hebt aangevraagd.