Op het moment dat je eindelijk oud genoeg bent om auto te mogen rijden, wil je natuurlijk ook graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Rijscholen bieden daarom vaak de mogelijkheid aan om een spoedcursus te volgen. Bij rijschool Kooiman ben je hiervoor aan het juiste adres.

Spoedcursus van drie weken
Bij sommige rijscholen kun je in een paar dagen je autorijbewijs halen, maar bij rijschool Kooiman duurt de spoedcursus drie weken. Waarom is dit nu het geval? Zij hebben de ervaring dat mensen het beste leren als er tussen de verschillende lessen wat tijd zit, zodat de opgedane kennis kan bezinken. Door de lessen van de spoedcursus te verspreiden over drie weken, is de intensiteit van de cursus zo optimaal mogelijk. Zo weet je zeker dat je alles goed in de vingers hebt op het moment dat je rijexamen moet doen en later zelf de weg opgaat.

Proefles
Voordat je begint met de spoedcursus, zul je bij rijschool Kooiman altijd eerst een twee uur durende proefles krijgen. Dit geeft de instructeur de kans om in te schatten hoeveel lesuren je in totaal nodig zult hebben en welk lespakket het best bij jou past. Meer informatie over de verschillende lespakketten kun je vinden op Rijschoolkooiman.nl. Als je snel je rijbewijs wilt halen en je zeker wilt weten dat je het rijden goed onder de knie krijgt, dan is rijschool Kooiman dus een uitstekende keus!