Zoek je een rijschool die met de tijd meegaat? Eentje met mooie auto’s, veel mogelijkheden, begeleiding op maat een relaxte pakketten? Dan kun je niet anders dan kiezen voor dé rijschool van Eindhoven: rijschoolwildenberg.nl.

Complete verkeerspakket

Rijschool Wildenberg biedt rijlessen aan voor de motor, de auto, de bromfiets en aanhanger. Je kunt dus voor vele rijbewijzen terecht bij Wildenberg. Naast praktijklessen is het ook mogelijk om theorielessen of examentraining te volgen als voorbereiding op je theorie examen. Dit kan online en via een avondcursus. Kijk hiervoor op rijschoolwildenberg.nl.

De extra’s van Rijschool Wildenberg

Waarom zou je voor Rijschool Wildenberg kiezen, uit ál die rijscholen? Omdat je bij jouw rijschool kunt lessen in een Audi A3 automaat. Omdat Rijschool Wildenberg erkende ADHD en Autisme rij-instructeurs in dienst heeft. Omdat je bij Wildenberg een starterspakket voor je motorrijbewijs kunt aanschaffen. En om nog veel meer redenen…

De norm van Rijschool Wildenberg in Eindhoven

Als je wilt rijlessen in Eindhoven omdat je daar woont of bijvoorbeeld op studeert en op kamers zit, kies dan voor deze rijschool. De lessen duren een heel uur. Lessen in het Engels is mogelijk. Doordat Rijschool Wildenberg een middelgrote rijschool is, is er (bijna) altijd vervangen bij ziekte van een instructeur. Met 17 jaar ervaring behoort rijschool Wildenberg tot de toppers van Eindhoven.