In één keer je rijexamen halen? Dat kan bij autorijschool-vrancken.nl! Hiervoor bieden ze een perfecte en voordelige pakket opleiding aan. Hierbij inbegrepen zijn 22 praktijklessen, maar ook een complete theoriecursus en het theorie examen. Jammer genoeg is het mij niet gelukt om in één keer mijn rijbewijs te halen. Vervelend, maar dat komt vaker voor. Gelukkig biedt autorijschool-vrancken.nl hier een herexamen garantie voor aan. Hier heb ik dan ook graag gebruik van gemaakt.

Rob en Laura zijn goede instructeurs die je op je gemak weten te stellen. Bij hen in de auto leer je rustig en zelfverzekerd rijden. Als zij zeggen dat je klaar bent voor het examen, dan is het ook zo. Daarom ging ik de tweede keer vol vertrouwen naar het examen. Toen ik echt af moest rijden, was er echter niets meer over van dat vertrouwen. De Wet van Murphy trad in werking: alles wat fout kon gaan, ging fout. Weer gezakt. Dit keer lag het echt niet aan mijn capaciteiten ( de eerste keer misschien wel een beetje). Vanaf nu gingen we hard werken aan mijn zelfvertrouwen, en dankzij het faalangst examen heb ik het gehaald! Hier ben ik Rob en Laura heel dankbaar voor. Dankzij hen is mijn zelfvertrouwen over de hele linie verbeterd! Ik sta – en rijd! – nu zekerder in en door het leven. Met mijn nieuwe rijbewijs! Autorijschool-vrancken.nl is een echte aanrader!