Eindelijk is het zover! Je hebt de prachtige leeftijd van 16 jaar bereikt en dat betekent dat je op mag voor je theorie examen van je autorijbewijs. Dat is een belangrijke stap richting het felbegeerde roze pasje. Een autorijschool gaat je helpen met het parktijkstuk, maar het theoriegedeelte van je rijbewijs, dat mag je desgewenst zelf doen. Zonder tussenkomst van een rijschool plan je het op theoriegereserveerd.nl, waar je ook de nodige materialen en hulpmiddelen kunt krijgen.

Theorie examen auto: plannen, studeren en behalen

Via Theorie Gereserveerd kun je gemakkelijk bij een van de CBR-kantoren een theorie examen voor de auto inplannen bij alle CBR-kantoren in Nederland. Kies het kantoor waar je graag het examen wilt doen en reserveer een plekje in de examenzaal op de datum die jou schikt. Een DigiD heb je hiervoor niet nodig. Voldoende zijn je BSN en je geboortedatum.

Gemakkelijk en snel auto theorie aanvragen

Je auto theorie aanvragen kan heel gemakkelijk via Theorie Gereserveerd. Bepaal bij wel CBR je je auto theorie examen wilt doen. Vul daarna je gegevens in en betaal. Dat kan snel en veilig betalen via Ideal, waarna je een bevestigingsmail ontvangt. Je kunt binnen één uur een telefoontje verwachten voor het plannen van een examen.

Hulpmaterialen

Daarnaast heeft Theoriegereserveerd.nl de benodigde online modules, boeken en CD’s kopen. Daarnaast staat de website vol met oefenexamens die je even gemakkelijk en snel kunt aanschaffen. Zo kun je je volledig voorbereiden op het aangevraagde auto examen.